DART REGLER

Spilleregler for 501

Der findes mange regler og spil inden for dart. Det mest kendte er vel nok 501. Det er det mest spillede dartspil i verden. Der findes også en masse spørgsmål om dart og dartspillet generelt, og dem vil jeg belyse og svare på lidt længere nede i teksten. Men først tager vi reglerne i dartspillet 501.

Det gælder om, med 3 pile ad gangen, at spille sig ned fra 501 til luk. Og lukke kan man fra 170. Der skal man bruge 2 gange trible 20 og en bulls eye. Det er 60 + 60 +50 da trible 20 giver 60 og bulls eye giver 50. Man kan altid lukke med bulls eye hvis der er 50 tilbage. Ellers skal man bruge en double som den sidste pil.

Hvilket brand laver de bedste dartpile ?

De bedste dartpile er dem du spille bedst med, eller føler at du kaster ens med hver gang. Det er et spørgsmål om træning. For nogen personer er de bedste dartpile ganske almindelige, og for andre vil det være nogle meget dyre dartpile.

Hvilken vægt skal dartpile have ?

Dartpilens vægt skal passe til din krop og føles naturlige når du kaster. Hvis du altid kaster for højt kan det være dine pile er for lette, og omvendt. Start med dartpile på 20 gram eller deromkring, og prøv dig frem.

Hvor mange dartpile har en spiller pr runde ?

En dartspiller har altid 3 pile pr runde, eller mellem hver gang han går til tavlen. Efter hans kast, er det den anden spillers tur. Han har også 3 pile. Der er i øvrigt altid 3 pile i de sæt som vi sælger.

Hvor køber man dartpile.?

Dartpile køber man selvfølgelig her hos dartpilen.dk - Vi sørger for at have kæmpe lager af dartpile hjemme som er klar til at blive pakket og sendt til dig. Vi giver dig også 100 % prisgaranti

Hvad er dartpile.?

Dartpile er dem man kaster med mod dartskiven, nå du spiller dart. Dartpile kan være lavet af plastic og metal, og kan være med blød eller hård spids, alt afhængig af om det er stål eller softtip dart du spiller.

Hvordan skal en dartskive monteres ?

En dartskive skal helst hænge på en væg i den rigtige højde som er 173 cm over gulvet. Der skal også være god plads til spillerne foran skiven.


Hvilken dartskive skal jeg vælge ?

Du skal vælge en dartskive af ordentlig kvalitet. Vi kan anbefale Unicorn og Winmau dartskiver. De er ok i prisen og af meget høj kvalitet. Der er selvfølgelig også soft tip dartskiver til elektronisk dart. Men du kan også vælge en rigtig billig skive hvis du bare skal prøve spillet af.

Hvad koster en dartskive ?

En dartskive koster lige fra 200 kroner til næsten 800 kroner for den dyreste.

Hvad er en dartskive lavet af ?

En dartskive kan være lavet af mange forskellige ting. De bedste er lavet af sisal. Ligesom til stærke gulvtæpper, men i en noget højere kvalitet.

Lys til dartskive ?

Lys til din dartskive kan være en simpel lampe i loftet, men det er blevet mere og mere almindeligt at købe rigtige lys systemer. Priserne på lys til dartskiver svinger fra 500 kroner til et par tusinde. Vi sælger mange af Targets lys system som du kan se mere af her.

Skab til dartskive ?

Skabe som for eksempel dette er et skab med flotte låger i træ, og fastmonteret dartskive inde