• På tilbud!
  • -10%
Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive
  • Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive

Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive

729,00 kr.
656,10 kr. Spar 10%
.
Antal
På lager

  Sikker betaling med kreditkort eller MobilPay

Pengene trækkes først når varen er afsendt.

  Gratis fragt ved køb for 400 kr eller derover.

Alle pakker sendes til GLS pakkeshop

  Du kan trygt handle hos os. Klik her

Vi har framragende anmeldelser på TrustPilot

  Alle vores Pile, flights og stænger er altid 3 stk pakninger

Medmindre andet er angivet

Hvis du leder efter en højkvalitets dartskive, der vil give dig en optimal spiloplevelse, bør du overveje Winmau Blade 6 Triple Core dartskive. Denne dartskive er en af ​​de bedste på markedet og er designet med de nyeste teknologier, der sikrer en høj præcision og holdbarhed.

Winmau Blade 6 Triple Core dartskive er fremstillet med et avanceret design, der omfatter tre kerneområder, der reducerer det område, hvor pile kan gå igennem skiven. Det betyder, at skiven har en større overflade at spille på, og at dine pile vil blive i skiven, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på dit spil.

Denne dartskive er også fremstillet med Winmaus proprietære bløde metaltråd, der er 50% tyndere end almindelig tråd og giver mere plads til pile i de tætte områder. Dette betyder, at du kan score højt, uanset hvor tæt på hinanden dine pile lander.

Winmau Blade 6 Triple Core dartskive er også ekstremt holdbar, da den er fremstillet af Winmaus patenterede karbonfiberkompositmaterialer, der er designet til at modstå gentagne træffere. Det betyder, at du kan spille i timevis uden at skulle bekymre dig om at udskifte din dartskive.

Kort sagt, hvis du ønsker en dartskive af høj kvalitet, der vil give dig en bedre spiloplevelse og en højere præcision, bør du vælge Winmau Blade 6 Triple Core dartskive. Med dens avancerede design og holdbarhed er den et perfekt valg for både begyndere og erfarne dartspillere.

Se mere på Winmaus fantastiske side her

1121-3032
65 Stk